Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Serveis socials -> Persones majors

Altres tràmits

Tornar Imprimir

- Certificat de reconeixement de discapacitat. Tramitació del reconeixement de la minusvalidesa, quan la persona presenta determinades carències física, psíquiques o sensorials. Presentació en la Conselleria de Benestar Social.

- Sol·licitud de reconeixement de la condició d'incapaç. Presentació de la situació que patix aquella persona, que ha iniciat un procés de demència, que li incapacita per a assumir les seues responsabilitats a nivell legal. Porta amb si el nomenament d'un tutor. Es resol en el Jutjat de Carlet.

- Targeta de transport interurbà. Reduïx el preu de l'ús de l'autobús interurbà. Es valora la situació econòmica.

- Targeta cultural. Facilita l'entrada a museus, reduint el preu de l'entrada.

- Plaça de residència pública. Amb l'obtenció de la plaça es millora la situació de la persona al comptar amb un recurs públic que dóna resposta a totes les seues necessitats d'atenció.

- Plaça de centre de dia. Amb l'obtenció de la plaça es millora la situació de la persona, ja que d'esta manera s'afavorix la seua relació amb els altres, la seua participació en activitats col·lectives i l'atenció individualitzeu que requerix, permetent així que prolongue per més temps la seua estada en el seu propi domicili.

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es