Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Medi Ambient -> Agenda 21 Local

Pla de participació social

Tornar Imprimir

Descripció del projecte realitzat

Continuant amb les accions mampreses dins del Pla de Participació Social de l'Agenda 21 Local de Benifaió, s'ha procedisc a realitzar un "anàlisi de la percepció social de la problemàtica mediambiental que tenen els ciutadans i ciutadanes del municipi de Benifaió", on les conclusions del mateix són arreplegades en este informe.

El mètode triat per a esta anàlisi de la percepció mediambiental que té la població de Benifaió ha sigut el mètode quantitatiu.

Bàsicament el que s'ha tractat és de recopilar, produir i analitzar dades primàries, que serviran per a conéixer l'opinió de la ciutadania del municipi i ajudaran a establir les prioritats d'intervenció en matèria mediambiental.

La tècnica (instrument) bàsica per a este estudi s'ha determinat que siga l'enquesta. Per mitjà d'este instrument, les fases d'investigació (observació, classificació i anàlisi) mantenen un predomini numèric pel que l'explicació i interpretació en este tipus d'estudis tenen un caràcter més objectiu.

Resum resultats

La percepció ciutadana en general sobre la qualitat de vida de Benifaió no és bona, perquè dins dels valors establits predominen amb un 56% les opinions negatives enfront d'un 42% de les opinions positives.
Per sectors de població, els xiquets i la 3a edat valoren positivament la qualitat de vida a Benifaió, els xiquets amb un 58% en positiu enfront d'un 38% en negatiu i la 3a edat amb un 55% enfront d'un 45% respectivament.

Després d'analitzar estos resultats veiem que els sectors de població més representatius en este mostratge, el de jóvens i el d'adults són els més crítics. Un 51% de jóvens valora negativament enfront d'un 46% que ho fa positivament.
Destaquem el sector dels adults perquè només un 27% d'ells ha valorat positivament la qualitat de vida enfront d'un 73% de ciutadans/es compresos/as entre els 31 i 65 anys que opinen negativament i estan descontents amb el nivell de la qualitat de vida actual a Benifaió.


Veja tots els detalls dels resultats obtinguts en l'informe corresponent.

Descàrrega d´arxius

Descargar archivo

Informe enquesta ambiental
Tipo de archivo: PDF | Tamaño: 1.220 KB | Idioma: Valenciano

Data última modificació:

Et pot interessar...

banner inforatge
Portal Transparència
Carpeta Ciutadana
enllç calendari fiscal
Agenda Cultural
Banner Validacio Documents Electronics
Enlace Agricultura
Bústia ciutadana
enlace festivitats locals

Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es